Cautare

22285 de rezultate pentru "clanu lui olga" (9.14 secunde)
30-40 de enoriasi ai Bisericii reformate se aduna in fata casei 39 DECEMBRIE 1989 1989 parohiale a lui Laszlo Tokes pentru a impiedica evacuarea pastorului.
Voi reproduce in cele ce urmeaza cele scrise cu talent de Stelian Tanase, despre acest om rar - Gheorghe Florescu, supranumit Omul lui Dumnezeu. ... Un stramos al lui a fost primul cafegiu al lumii. ... Mama lui Avedis Carabelaian, logodnica lui si multi unchi si veri.
Doi fosti locotenenti ai lui Saddam Hussein au fost spanzurati, ieri-dimineata, a anuntat Guvernul irakian, adaugand ca fratele vitreg al fostului dictator, Barzan Ibrahim al-Tikriti (foto), a fost decapitat in timpul executiei, situatie care a nemultumit comunitatea sunnita.
Pe langa satisfactia creata de succesul suspendarii presedintelui, politicienii vor chiar mai mult acum si-i cer lui Basescu sa-si dea si demisia, dupa cum a promis.
El a spus ca ii pare sincer rau de Sorin Oprescu, care este "sacrificat' si este "victima mascaradei tipice lui Traian Basescu", Vadim Tudor mentionand ca l-a avertizat ca va fi furat, "talharit la drumul mare". In opinia lui Vadim Tudor, Oprescu a fost "ucis politic" de Basescu.
Dupa ce in urma cu mai putin de o luna Octav Cozmanca s-a autosuspendat din PSD, motivandu-si actul prin "supararea fata de grupurile de interese", acum, fostul pesedist confirma suspiciunile colegilor sai si se alatura campaniei lui Sorin Oprescu.
Unul dintre motivele pentru care Basescu este tot mai furibund contra mogulilor de presa, dar, mai ales, a lui Dan Voiculescu, este o intelegere politica secreta care ii da frisoane lui Basescu.
Traian Basescu a mers pe mana lui Dancu in ziua alegerilor, relatia fiind mediata de postul B1TV, care-i comandase fostului senator PSD un exit-poll pentru ora 21.
Dragnea si Nechita nu se vor la mana lui Geoana", pe care il puteti citi in continuare.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics un articol intitulat "Diaconescu - mana de ajutor intinsa de Basescu lui Geoana", pe care il puteti citi in continuare.
In esenta, mesajul lui Geoana se adreseaza plebei pesediste, careia ii flutura pe la nas cea mai imbietoare perspectiva:
Jigodiile portocalii ar fi ultimele care sa aiba dreptul sa acuze, pentru ca erau de partea lui Iliescu: ... Respectabil a fost si ultimul mandat prezidential (2001-2004), pe cand al lui Basescu e si mai detestabil decat primul.
Gandul publica articolul lui Marian Sultanoiu, intitulat 'Mazilirea "martirului" Geoana', pe care il puteti citi in continuare. Mazilirea lui Geoana s-a amanat pentru cateva zile. ... "Ce mult imi displace gustul amar si sefia asta a lui Ponta" ar fi spus Geoana la Ramada.
Din culisele demisiei lui Severin. Cum a castigat Ponta in fata lui Vanghelie. Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a fost nevoit, luni, sa cedeze in fata lui Victor Ponta si sa-i retraga sustinerea lui Adrian Severin, gasind formula demisiei europarlamentarului.
Jurnalul National publica articolul ' Radea Basescu de pantoful lui Franks? ... Greu de presupus ca ochiul marinarului, cu bataia lui stranie, a nimerit chiar talpa sefului delegatiei de bancheri! ... Sa-i fi zarit pantoful gaurit al lui Franks?
Jurnalistilor care, la Bruxelles, l-au intrebat despre bezmetica lui declaratie de la B1, a stiut sa le raspunda ca e curioasa insomnia lor in legatura cu subiectul. Dar cel putin la fel de curioasa e insomnia lui in legatura cu performanta politica a lui Mihai I.
Bogdan Tiberiu Iacob) Anuntul-soc al lui Basescu, potrivit caruia nu e dispus sa dea guvernarea USL nici macar daca ia peste 50% in alegeri are, in mod cert, motivatii profunde. ... Care ar fi motivele anuntului lui Basescu?
Nu ma preocupa si nu ma intereseaza Dan Diaconescu, nu ma intereseaza partidul lui Dan Diaconescu, nu ma intereseaza atacurile lui Diaconescu la adresa lui Oprescu.
Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat, joi, pentru "Gandul", ca poate colabora cu Marian Vanghelie in campania de anul viitor, el apreciind ca acuzatiile lui Miron Mitrea constituie "o parere personala", iar Mitrea nu are nicio legatura cu campania sa, fiind "pe paliere diferite", scrie Mediafax.
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
google-analytics.com